Tel: 0642/292-402

Kátyúgarancia

Kátyúgarancia

A Point S abroncsgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti. Mert ez a garancia esetleges, javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít.
A vásárlókat megilleti a gyártási hibákból következő, kötelező kártérítés, amely jogszabály szerint a vásárlástól számított 6 hónapon belül érvényesíthető, és külön megadott a lap alján felsorolt, Point S tagszervizben forgalmazott gumiabroncsra érvényes.
Ezen túlmenően a Point S Magyarország Kft. biztosítja a vásárlóinknak a KÁTYÚGARANCIÁT a hálózatban értékesített egyes téligumi és nyári gumi esetén személy és 4x4 abroncsra, ami nem a gyártási hibákból eredő károkra is érvényes. Olyan károkra, amelyek nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem helytelen vezetői magatartás miatt következtek be.
Ezek lehetnek:
Rongálás*
Szeg beszúródás-, éles tárgyak okozta sérülések
Egyéb defektek
Útpadkára, járdára történő felhajtás, kátyúba behajtás közben keletkezett sérülések
Blokkoló fékezés, nem megfelelő guminyomás miatti meghibásodások
* Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendőrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását!
Kivételek a garancia alól: ha javítható az abroncs, elvesztés, lopás és mindenfajta kopás.
A gumiabroncsot a Point S tagszervizben szakszerűen megjavítjuk az Ön költségére, vagy kicseréljük térítésmentesen, az addig megtett futásteljesítmény figyelembe vételével. Ha az abroncs cserére szorul, a garancia a kerékszerelési munkadíjat nem tartalmazza!


A point S kátyúgarancia - kényelmes és ingyenes, áttekinthető és egyszerű

Ez a garancia Magyarország területén érvényes és- egészen kényelmesen minden, Magyarország szerte több mint 50 Point S kereskedőjénél igénybe vehető. Függetlenül attól, hogy melyik Point S kereskedőjénél vásárolta abroncsát. A Point S abroncsgaranciája kiegészíti a szokásos gyártói garanciát, amely kizárólag az abroncsok gyártáshiba-mentességre vonatkozik. A garancia az abroncs vásárlása napján lép életbe és pontosan 12 hónap múlva jár le. A pláne benne: Ez biztos szolgáltatás és Önnek egy fillérjébe sem kerül! Az Ön számlája a vásárlás dátumával, egységárral és Kátyúgarancia weboldalon történt regisztrációt követően letölthető garanciajeggyel, automatikusan bizonyítékul szolgál garancia esetéhez. Ön a garantált pótlást 12 hónapig kapja egy a garancia feltételnek is megfelelő kár esetében. A garanciaösszeget nem készpénzben fizetjük ki, hanem térítésmentesen kicseréljük azt, egy ugyanolyan abroncsra, ami részt vesz a kátyúgarancia szolgáltatásban. A szerelési költséget nem tartalmazza a garancia. A jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ.
A kátyúgarancia időtartama a gumiabroncs egy éven keresztül, illetve nyárigumi esetén legfeljebb a 3 mm profilmélység eléréséig ,téli gumiabroncs esetén 4 mm profilmélységig érvényes.
Mi az ügyfél tennivalója?
Vásároljon egy garnitúra (4 db) téli gumit, vagy nyári gumiabroncsot!
Őrizze meg az abroncsa számláját!
Regisztrálja be a vásárlását: http://www.katyugarancia.hu/regisztracio oldalon
Biztonsága érdekében ellenőriztesse gumiabroncsai állapotát a felszerelés után először 5 000 km, majd minden 5 000 km megtétele után, de legalább évente
Az ellenőrzések alkalmával mutassa be a számláját, így a felülvizsgálat díjtalan, de az egyes üzemi állapot helyreállításához szükséges beavatkozásokért (pl. centrírozás) fizetni kell!
Az abroncs jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ:
7   mm felett = 100%
6,9 mm - 4,5 mm = 60%
4,4 mm - 3   mm = 40%
A jóváírás alapja az áfás vételár. A garancia át nem ruházható és pótlást csak sérült abroncsok helyett biztosítunk. A pótláshoz szükséges egyes szolgáltatások - mint például szerelés - nem része a garanciának, és a Point S gumiszervizek azok díjat külön felszámítja.

A point S kátyúgarancia - érvényesítése
A Point S Magyarország Kft. Kátyúgaranciája bármely point S gumiabroncs szervizben érvényesíthető a vásárlás napjától számított 12 hónapon belül.
A garancia igénybevételéhez szükséges feltételek:
Érvényes kátyúgarancia regisztráció és a regisztrációt követően nyomtatható garanciajegy
A garanciajegyen szereplő adatok beazonosításhatósága (vevő neve, rendszám) biztosított legyen.
A fizetést igazoló számla
A vásárlástól számított 1 éven belül érvényesíthető a garancia
Csak 1 darab gumiabroncsra használható fel a garancia.

Bevásárló kosár

 x 
A kosár üres

Bővített kereső

Kategória

Bejelentkezés

Facebook